mandag den 30. august 2010

Åh en dejlig uge er gået :-)

Opdateret 22-08-2008 22:08

Ugen afsluttet - eller weekenden begyndt med rigtig god eftermiddagssex i M´s hus. Og efter at have stået med en malerpensel i hånden hele dagen var det skønt at skifte den ud med en stor stiv lækker pik, røre den, mærke den både mellem fingrene, læberne og i en kærestetrængende fisse ;-)
Havde skøn sex, midt i opmagasinerede møbler, malergrej og værktøj. Det var skønt at smide tøjet hurtigt, mærke og se at vi begge var tændte og parate, klar til hinanden og bagefter falde hen i hinandens arme, bedøvet af duften efter sex, sprøjteorgasmer og sperm blandet i en skøn forening.

En god afslutning på en uge der er gået lidt ud over nattesøvnen, dels pga. aftenarbejde og fordi vi efter en hel sommer uden særlig meget alene tid endelig havde muligheden for at nyde varm, hed skøn sex langt ud på de sene nattetimer. Og det blev gjort så vi glade og tilfredsstillede faldt i en dyb og tung dejlig søvn med hinanden.

Og dejligt sådan en dag at komme hjem igen, nyde et langt dejligt varmt karbad, nyde stemningen efter eftermiddagen og ugens frække opevelser med hinanden, nyde en arm der lige stryger blidt hen over skulderen når den passere, nyde opmærksomheden når der bliver skænket et glas vin og tænke: "Wauv hvor er jeg heldig - at have så dejlig en kæreste at jeg har lyst til at bruge den tid der er tilbage når ugens pligter er klaret, sammen med ham og han det samme med mig".

M - jeg elsker dig - tak fordi du er dig.

Neon Q



Ingen kommentarer: