mandag den 30. august 2010

Dejligt at få gæster en lørdag aften

Midt i al stress og jag er det skønt med små dejlige oplevelser. Ikke mindst de uventede. Små dejlige oplevelser sker ikke tilfældigt. De opstår ikke bare. Held er noget man kan skabe mulighed for at få til at indtræffe. Og vi har været så heldige at have mødt et nyt par her på siden, som vi svinger rigtigt godt sammen med. Har kemi med. Og dem havde vi besøg af i lørdags.

Ikke sådan rigtigt, kun på chatten over MSN.

Og så alligevel. Vi havde i løbet af sidste uge mailet og chattet os frem til, at det kunne være hyggeligt at bruge noget af en lørdag aften sammen. Og dem er der kun 52 af på et år. Og da dette par også har delebørn (heldigvis synkront med os) så er antallet nede på 26 mulige lørdage. Fratræk fødselsdage, helligdage, jul, påske, ferier o.a. og så er der pludselig ikke særligt meget tid at spille med i forhold til at være frække med fremmede mennesker.

Derfor kan det betale sig at søge at hæve tilliden til de mennesker man er i kontakt med og har en fælles plan om et IRL-møde med. Det har vi ikke med dem endnu, men med en sød, dejlig og smuk single-pige istedet.

Så vi havde lavet en date. På deres opfordring. De havde brug for at sætte ansigter på, forsikre sig om at vi er dem som vi udgiver os for at være, for at kunne gå videre i vores kontakt. Og endda lavet en dobbelt-date som de ikke kendte til.

Og det er rigtigt. Det er sådan det må være, hvis man ønsker at blive taget seriøst, at kunne sætte ansigter på, så det havde vi det fint med. Lørdag var børnefri, så vi aftalte med vores pige-kontakt, at vi skulle mødes sent lørdag aften eller nat og "gå på cam" = vise vores ansigter for hinanden og så blive rigtigt nasty, og intime som vores chats med hende er.

Med parret havde vi kun aftalt at vise ansigt. Med hende havde vi altalt at være noget så frække ;-)

Vi havde det i maven som om vi skulle have gæster, have frækt besøg. Og vi forberedte os derefter. Have taget solarium i løbet af ugen. Dyrket sport. Købt ind og forberedt os. Snakket sammen om vores lørdag og glædede os selvfølgelig og havde lidt sommerfugle i maven. Vi tog lange bade. Brugte meget tid med barbergrejet. Blev lækre. For dem og for os selv.

Det var en dejlig middag. Vi spiste rigtigt godt og nød den gode rødvin til oksekødet med garniture imens. Snakkede sammen. Om dem.

Bagefter stillede vi scenen op, bestemte os til hvor og hvordan vi ville vise os frem i vores store hus. Testede en ny bærbar PC med indbygget webcam og installerede et ekstra cam så vi kunne vises fra flere vinkler. Alt var klart til at hilse på de nye venner og vores net-veninde. Der var indkøbt Newcastle Brown Ale og en enkelt Chimay Trappist-øl og endnu 2 flasker Amapasso til damerne samt lidt Buggles som snack. Vi tændte op i brændeovnen og en masse lys rundt i huset, som vi havde helt for os selv.

Og så dukkede de endelig op. Dejligt at chatte lidt først og blive enige om at NU tændte vi begge kameraet. Først et par sekunders tavshed. Skulle lige kigge hinanden an. Konsumere indtryk og finde tilbage til chatten igen. Førstehåndsindtryk kan ikke slettes igen og sker på kun 3 sekunder. Vi var glade og tilfredse med vores.

Vi fik rigtig gode, lange snakke. Mest mændende. Og pludselig forlod vi stuerne for at "gå i garagen". Tvang nærmest pigerne på banen for at bryde isen mellem dem og lære hinanden at kende.

Mænd er gode til at skabe kontakt og holde en snak kørende. Men vi mærkede begge, at vi stjal scenen fra dem som det egentlig handlede om. Pigerne er tiltrukket af og søger at have en oplevelse med hinanden, så vi følte det var mest rigtigt, at overlade tastaturet til dem mens kameraet kørte og bare forsvinde.

Det ene tastatur drillede hendes fingre lidt, så de skiftede til en PC i soveværelset og skrev videre. Og nu kom mændene igen med i billedet. Og pludseligt foreslog de at sætte lyd på. Nå ja, det kunne vi da godt. Og derefter foreslog de at sætte vores kameraer i fuld-skærms-visning. Ja, okay.

Vidste ikke hvad det var, men det fandt vi ud af. Vi var også gået i soveværelset med den bærbare og nu var skærmen, højttalerne, ja hele vores soveværelse fuld af billede og lyd. Så tæt på at det føltes som om de var der, lige nu, i vores soveværelse. Vi kunne ikke længere snakke om dem, aftale hvad vi ville skrive. Vi var nødt til og tvunget til at være ONLINE I REALTID.

Hvor frækt. Hvor smart at man kan det. vi blev lidt overraskede over MSN`s muligheder og hvor stærkt et indtryk det gjorde, men har snakket om at det da helt sikkert kan bruges til noget fremover. Det føltes faktisk som om de lå der, lige på vores sengekant. Vi kunne høre og se dem, men desværre ikke dufte, røre og smage ;-)

Det kommer sikkert i næste software-generation af MSN Messenger eller når vi engang mødes med dem ;-)

Pas på jer selv og jeres dyrebare tid !!!

NEON M

NB! Vores veninde dukkede desværre ikke op, så måske man skulle bruge lidt mere krudt på fremover at insistere på identitet før man bruger for meget tid på mennesker som måske ikke mener det alvorligt. Måske har hun en god forklaring, vi ved det ikke ? Men vi havde nu god sex lørdag nat alligevel, bare med en slukket bærbar PC ;-)

Ingen kommentarer: