mandag den 30. august 2010

Så blev det endelig weekend efter en travl uge med mange input.

Opdateret 25-11-2007 10:16


Dejligt at sætte sig i sofaen efter en lang dag og bare nyde at holde fri. Ilden knitrer i brændeovnen - kaffen og et glas rødvin gør godt efter en uge med travlhed på alle fronter.

Har nydt en god middag i byen med det yngste barn. M ventes hjem fra Tyskland om en times tid sammen med sine børn og så bliver der tid til lidt aftenhygge for de voksne i familien, når børnene sover trygt - og fortsætte der hvor vi slap i aftes ;-)

Nød at kravle i seng inden M, prøve det nyindkøbte legetøj, nød at se og høre ham komme ind i soveværelset og deltage i legen. Nød at elske med ham stille og blidt, højlydt og stønnende, inden vi begge kom - nød hinanden - nød at have ham. Dejligt at falde i søvn i hinandens arme - afslappede, glade og trygge.

Og i dag har vi brugt tiden på de halvfrække, halvlumre sms´er, mens vi forsøgte at gøre opgaverne på jobbet færdigt, så lysten til at fortsætte er ihvertfald til stede her hos mig - håber ikke han er for træt ;-)

Og bagefter venter to dejlige fridage, hvor der skal være plads til både de fonøjelige fornøjelser og de almindelige fornøjelser i familiens skød - imorgen skal vi hente brænde i skoven til brændeovnen, pynt til juledekorationerne og finde julepyntet frem. Og sammen nyde julestemningen komme krybende, mens vi får et glas varmt kakao.

God weekend til jer alle

Neon Q

Ingen kommentarer: