søndag den 15. august 2010

Søndag 23/ 9 2007 - Sikken garderobe ;-)

Jeg kan godt forstå hun ikke kunne skrive om vores dejlige frække nat. For det var rigtigt frækt og liderligt. For os begge to :-)

Det vi lavede var faktisk "bare" en kopi af novellen fra forleden. Et forsøg på at elske efter manuscript og gennemføre vores elskovsakt som et skuspil.

Eller gennemføre en historie i virkeligheden.

Og i virkeligheden var det absolut lige så dejligt som i historien. Eller måske lidt bedre, fordi fantasi blev til virkelighed. Og fordi fantasien var lige så fantastisk, som vi havde håbet på.

Vi læser gerne noveller. Fordi de lukker op for billeddannelsen i vores kreative del af hjernen. Ord skaber billeder og ord beskrevet på den helt rigtige måde, skaber vilde, dejlige, frække og flotte billeder.

Denne historie blev bragt, mere eller mindre, på opfordring af Lisbeth42 (indehaver af siden sammen med admin (Mogens)) som foreslog, at vi brugte bloggen til historier, indtil dk-sex var klar igen med en egentlig novellesektion.

Om vi bringer flere fiktive historier eller historier fra andre skribenter, vil tiden vise. Men der er ingen tvivl om at vi gerne vil forsøge os ud i skrivekunsten, hvis det skulle blive aktuelt, udover bloggen forstås :-)

I aften glæder vi os over en helt superduper weekend - har nået en hel masse og samtidig været i tæt kontakt med os selv, hinanden og vores børn.

Det største (udover et ret lækkert eftermiddagsknald) var nok at opdage både bredden og dybden i Q`s tøjskab. Hold da op den kvinde har tøj i lange baner, lingeri til en hel butik og støvler, sko og stilletter i lange rækker.

Skulle ikke undre mig om vores største galleri, bliver af Q i hele sortimentet, og det glæder en lille fotograf sig lidt til ???

Knus M

Ingen kommentarer: