mandag den 30. august 2010

Helt klar til 2008 ;-)

Vågnede meget sent nytårsaftensdag - efter en skøn aften, med karbad og forkælelse, og en temperatur i soveværelset på adskillige flere grader end normalt ;-)

Dryssede rundt og nød tanken om at endnu et skønt og dejligt, men også hektisk år er gået. Og der er sket rigtig meget for os i det forgangne år. Både stort og småt.

Udover det at være flyttet sammen med M og fået skabt et rigtigt dejligt liv sammen med ham, er der også sket det at vores flirteri med dk-sex, hvor vi begyndte som aktive brugere lige inden årskiftet sidste år, har givet os mange frække, dejlige og skønne oplevelser.

Vi har mødt en masse andre skønne, frække og dejlige mennesker og har fået yderligere inspiration til nye oplevelser med hinanden. Vi har fået mod på at udforske sexlivets glæder yderligere. Vi har via en kontakt herinde fra, kastet os ud i et frækt besøg i en swingerklub. Det har været en fræk oplevelse og der er forhåbentlig flere af de frække oplevelser i vente i det kommende år ;-)

Lysten til det er ihvertfald til stede - men tiden til det skal også være der. Og det er ikke bare de timer en oplevelse tager, men også tiden i hverdagen til at gå og glæde sig, være engageret i det og lade op til det. Og bagefter nyde selve oplevelsen fuldt ud.

Og netop tiden prioriterede vi nytårsaften - havde sagt nej tak til at være gæster eller at have gæster, istedet havde vi valgt at nyde eftermiddagen herhjemme og så gå ud og spise om aftenen, se nytåret blive skudt ind i Århus og tage en taxi hjem i den første spæde nattetime - og dejligt at komme hjem efter en dejlig aften, nyde natten og vågne frisk og rimelig udhvilet, klar til dette års nye og forskellige udfordringer og oplevelser.

Nytårshilsner fra

NEON Q

Ingen kommentarer: