mandag den 30. august 2010

Endnu en forrygende fræk oplevelse

Opdateret 06-04-2008 01:38

Godt gemt i vores soveværelse har vi bl.a. en ikke helt lille kuffert fyldt med frække film som vi ind imellem finder frem hvis vi skal inspireres lidt eller bare nyde at betragte pornomodeller dyrke sexlivets glæder. Vi har ofte nydt at sætte en af de film på dvd´en og se den sammmen på fladskærmen i stuen - men det er endnu aldrig lykkedes os at se en af dem helt færdig, inden vi selv kaster os rundt med hinanden i soveværelset eller i stuen ;-)

Vi har i nogle dage haft en projektor stående som jeg lånte med hjem fra mit arbejde. Jeg havde egentlig taget den med hjem for at få den installeret til arbejdsmæssig brug og lære dens funktioner. Men da den nu var bragt til huse tænkte vi at den måtte kunne bruges i forbindelse med et væddemål M havde vundet om en fræk MSN webcamchat.

Selvom det ikke blev til noget i denne weekend, riggede vi (M gjorde) den alligevel til i soveværelset i aftes og vi fik set en masse gode billeder og frække film fra dk-sex kastet op på soveværelsets skråvæg i fuld størrelse. Altså ca. samme størrelse som dobbeltsengen.

Rigtig frækt at se billederne i naturlig størrelse i forhold til os og bare ligge der helt opslugte, men også trætte efter en lang dejlig uge, så søvnen trak vist mere end sex i aftes, selvom det tændte os at være så tæt på, at man faktisk kunne røre. Dog lidt irriterende at skulle betjene den bærbare for at skifte billeder og finde en ny lille film på normalt kun 1-2 minutter.

Men i eftermiddags fandt vi så den lille kuffert frem og fik fundet en af de frække lange film og sat den i DVD-drevet. Vi smuttede ud af nattøjet og lagde os godt tilrette med hinanden. Dejligt at smutte ud af tiden, væk fra de praktiske gøremål og hellige sig 1½ times film og hinanden.

Og alt imens vores fremmede gæster i soveværelset viste os deres kunnen og formåen på skråvæggen fulgte vi trop i dobbeltsengen lige nedenunder. Det var frækt, skønt og dejligt at give sig tiden til en lørdag eftermiddag med en god uge i bagagen, at nyde hinanden og give sig hen, ydende, nydende, afslappede og ikke lade sig forstyrre af andet end de andres støn og udfoldelser.
Det var smukt, frækt og pirrende at have de smukke modeller med i soveværelset og det gjorde faktisk at vi selv slappede rigtig meget af alt imens vi kælede, kyssede, elskede, red, suttede, slikkede, kneppede forfra og bagfra, nedefra og fra siden og bare nød at bruge eftermiddagen på at se en fræk film sammen og være omsluttet af elskov i billeder og lyd. Fræk og skøn kulisse, som gav en ekstra dimension og et ekstra pift.

Nu har begrebet "en film-aften" fået helt ny betydning for os ;-)

NEON Q

NB! Og vi glæder os til at opleve en virkelig person, et skønt menneske fra dk-sex lave sit show på MSN svævende over os i vores dobbeltseng, så tæt på at vi faktisk kan røre og også til at vi selv skal optræde eller kaste vores eget cams billeder op på skråvæggen ;-)

Ingen kommentarer: