mandag den 30. august 2010

Om lidt tager vi næste skridt !

Opdateret 16-11-2007 20:53

Så er den store dag kommet !

Idag skal vi nedbryde endnu en usynlig grænse, endnu en barriere.

Om et par timer ringer vi på dørklokken og træder indover dørtrinnet til en swingerklub. Tager vores tøj af i omklædningsrummet og ifører os stedets dresscode. For Q`s vedkommende en ny negligè hun har hygget sig med at indkøbe i eftermiddag, støvler, strømper og sikkert noget skønt og flot lingeri. For M`s vedkommende vistnok et håndklæde om livet. Hmm ! Begrænsede forventninger til hvor sexet jeg bliver af det !!!

Vi har talt os varme på emnet i løbet af ugen - havde lige et mindre break-down på kommunikationslinierne tirsdag, men er nu på rette spor igen. Igår havde vi en øve-aften med dæmpet belysning og lidt lummer stemning. Vi satte en pornofilm på DVD`en og elskede foran fjernsynet. Vi talte frækt om de andre mennesker vi kunne høre og se i fladskærmen ud af øjenkrogen. De stønnede vildt og var meget optagede af hinanden. Det eneste vi manglede var bare duftindtrykkene.

Vi skal opleve hvordan vi selv reagerer, når vi træder ind i et miljø, hvor det er normalt at betragte hinanden mens man elsker. Vi skal kigge på de andre og de kigger sikkert på os. Vores største skræk er faktisk om nogen spørger " Er i NEON QM ???"

Underligt ikke :-/

Lige nu går vi og lader op. Bader stille. Nyder musik og et glas rødvin. Har barbergrejet i sving og har fundet lidt rent og pænt tøj frem. Vi småsnakker, småflirter og glæder os begge til det vi er igang med. For vi tør åbenbart godt, nu hvor det begynder at blive virkelighed.

Da vi kom hjem fra arbejde, skulle vi lige tjekke og besvare mails. Skifte dagsordenen til weekend. Vores weekend. Og så tog vi en lille lur for at blæse alt andet ud. Lå i ske, holdt om hinanden, blev omfavnet af efterårsmørket og fik varmen. Hviskede lidt til hinanden, mens trussen langsomt blev listet ned til midt på låret. Fandt hinanden, stadig i ske, tæt sammen og faldt vuggende i en dejlig og dyb søvn, helt forankrede.

Næste gang vi går i vores egen seng, så bliver det med en helt ny fælles oplevelse. Som en start på et nyt kapitel, et nyt afsnit i vores erotiske eventyr. Føles som starten til noget stort, varmt og dejligt.

Kan i have en hyggelig fredag aften på dk-sex, i skønne, dejlige, erotiske, smukke og søde mennesker ;-)

Knus og kram
NEON M

Ingen kommentarer: