mandag den 30. august 2010

At være på dk-sex ;-)

Torsdag 18. oktober 2007

Er i klar over, hvor heldige vi føler os og hvor glade vi er for at have oprettet en profil på dk-sex, hvor vi kan opleve, se og føle en mangfoldighed i måden parforhold og sexlivet leves på i Danmark.

Ved at se den brede vifte af profiler og billeder og ved at komme i kontakt med så mange skønne mennesker, så har vi fået en lille hjælp til at være på det sted i vores liv, hvor vi er idag.

Ikke fordi vi har haft brug for hjælp, vores forhold ville være fint nok uden dk-sex. Men nu er det fantastisk, vildt dejligt og udfordrende. Spændende på andre plan. Livsbekræftende. Hver dag.

Måden vi bruger dk-sex til at holde kontakt til søde mennesker og til at lade os inspirere, ville ikke kunne lade sig gøre andre steder. Det er vi helt sikre på. Vi er også helt sikre på at vores udbytte hænger nøje sammen med vores indsats. Vores engagement.

Og det skyldes simpelthen bare, at vi holder af stedet her og ønsker at være med til at bevare det, udvikle det, påvirke og forhåbentligt inspirere andre lidt. Måske inspirere lidt til at være mere sig selv. At være ærlig.

Og at lade sig føre med, forføre og lede på afveje. Være nysgerrig. Lade sig glædes og tro på, at alle andre også er her for hyggens skyld. Lade sig komme i en stemning hvor tiden pludselig forsvinder. Hvor vi forsvinder i vores hemmelige erotiske univers, med vores hemmelige billeder og hemmelige kontakter.

Eller måske er det hele ikke så hemmeligt - det kunne være naboen på vejen, som vi skrev med. Det kunne være ham eller hende som sad og kiggede på vores billeder. Og omvendt ;-)

Og på den måde hænger det hele jo sammen og skaber kontakt og sammenhæng mellem den virtuelle og den reelle verden. Og den dag vi tager skridtet ud af portalen og mødes med andre mennesker herindefra, så er vores erotiske verden smeltet sammen med den virkelige verden.

Er det ikke spændende, grænseoverskridende og udfordrende ?

Og Livsbekræftende ;-)

Knus og frække tanker
NEON M

NB! Og så må jeg vist hellere se at få rettet lidt på den oldgamle profiltekst, så den repræsenterer vores parforhold og vores profil som vi opfatter os selv idag.

Ingen kommentarer: