mandag den 30. august 2010

tirsdag 5/12 2007

Opdateret 05-12-2007 00:31

.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:.

Rigtige mænd foretrækker lækre, veltrimmede, våde, stramme og veltrænede misser, fisser og kusser og glade, tilfredse og nysgerrige kvinder ;-)

Og det er der 2 gode grunde til:

1 - Så føles pikken nemlig lige så stor, som vi mænd har bildt os selv ind at den er ?
2 - Så føles pikken nemlig lige så stor, som du havde håbet på at den var ?

Er du nysgerrig efter at høre en nærmere forklaring - bare synd for dig, for det må vente til imorgen. Men nu jeg har fanget din opmærksomhed alligevel, så skulle du måske lige læse lidt videre.

Jeg kan se, at der sker en hel masse på dk-sex for tiden, at der er en god stemning og at folk virker gladere og mere tilfredse end længe set. Om det skyldes de blytunge regnskyer, at mørket hersker, at det er tid til de indendørs gratis fornøjelser fordi julebudgettet allerede er sprængt, det ved jeg ikke. Om det skyldes DK-Julemandens rundhåndede gavmildhed eller drillerierne i pakkelegen med at stjæle gaver fra hinanden, det ved jeg heller ikke.

Men det er skønt at være på dk-sex når flere og flere profiler begynder at bidrage på den ene eller anden måde. Det kan være med kys, profilbesøg, blogindlæg, gaver, billeder, kommentarer, gæstebogskommentarer, mails eller forumindlæg. Uanset hvad du gør, bare du gør noget - viser de andre, dine naboer på vejen - at du sætter pris på det sted du er med til at skabe og de mennesker, som er med til at skabe det sammen med dig. Og at du gør det personligt overfor de profiler du holder af.

Det vil være indlysende at give Lisbeth og Mogens samt brugerudvalget og udviklerne en stor hånd, en lang tale og et kærligt klask i røven (og et klap på skulderen til mændene). Så det skal de selvfølgelig have. Men når man skal begynde at takke for lidt mere svævende ting som stemning, hygge, gensidig respekt, atmosfære, feeling og flirte-faktor herinde, så må det være brugerne ... JER ... der skal have et knus og et frækt kram.

Så tusind tak for at vi er på en side som dk-sex, som vi gik ombord i for snart et år siden og som har betydet rigtigt meget for vores erotiske liv med hinanden. Uden jer og jeres gode respons, så var vi skredet forlængst - ikke fra hinanden, men fra dk-sex ;-)

Og nu skrider jeg altså, men tak for tålmodigheden - holdte min sexfri dag igår - og nu er der et penissleeve med små bløde pigge i transparent, blødt jellymateriale som skal afprøves. Det gemte sig bag lågen igår og sukker efter en god stiv pik at holde om. Jeg håber ikke det føles som en stivbørstet flaskerenser i min dejlige, våde, varme, villige, veltrænede, stramme og skønne mis, men det kan i altid høre mere om imorgen, ikk` ;-)

Tak for i aften og god sex til jer

NEON M

.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:._.:*~*:.

Ingen kommentarer: