søndag den 15. august 2010

At blogge :-)

Det er blevet et dagligt indslag i min/vores hverdag at skulle skrive et blogindlæg - ligesom det er et dagligt indslag at jeg lige skal læse, hvad de andre bloggere har lavet blogindlæg omkring.

Det er blevet endnu mere berigende at være på Dk-sex efter at denne funktion er kommet til. Det er dejligt at læse andres indlæg - det er dejligt og inspirerende at læse om hvad andre skriver - om tanker - om hverdagen og om deres frække liv og det er inspirerende og dejligt at læse om ihvertfald for mig. Og også for M - så dejligt at læse hans opfordring til at få endnu flere profiler til at vise deres blog frem...

Og det er noget af det tankerne vender tilbage til i løbet af dagen - hvad der skal puttes ind i dagens indlæg.

Vi kan ikke som almindelige mennesker diske op med erotiske historier hver dag, selvom tanken om det er dejligt - vi har et almindeligt liv, med job, familie, venner og bekendte. Det er de ting vi skal være deltagende og engagerede i - 100% og derfor kan vi ikke gå rundt i en tilstand af erotik og frække oplevelser, men har da et andet fokus på det end vi måske tidligere har haft.

Herinde har vi også et liv, her viser vi os frem, nyder det sammen med hinanden, nyder det alene, nyder det med andre og får mange gode snakke sammen omkring det vi ser, læser og modtager af mails fra dejlige frække mennesker, der ligesom os nyder at være på dette sted.
Men det har alligevel fået os til at træde en anden vej, hvad angår vores seksualitet, end vi tidligere har gjort inden vi mødte hinanden.

Vi får talt om frække fantasier, givet hinanden dejlige frække oplevelser, eventyr udover det sædvanlige, frække oplevelser og udfordringer og selvfølgelig har vi også helt almindelige dejlige oplevelser indimellem - som f.eks det at vågne op midt om natten - som vi gjorde i nat, række ud efter den anden og begynde at elske, stille uden ord, blidt, nyde, give, tage og være der for hinanden. Mærke at vi bliver tilfredstillet og falde hen i søvnen igen bagefter - mæt, træt og glad efter endnu en dejlig fræk oplevelse.

Knus og tak for inspiration, deltagelse og engagement :-)

Neon Q

Ingen kommentarer: