mandag den 30. august 2010

Sex som afstressningsmiddel !!!

Ups, er der allerede gået 2 uger siden mit sidste blogindlæg !!!

Tiden går sgu hurtigt. Især når man genopdager en af de helt gamle laster. Jeg indrømmer det gerne; jeg er en notorisk læsehest men hesten har været i sin fold i mange år, det gamle øg !!!

Skylden har Stieg Larsson. Han har skrevet en trilogi og da jeg startede på den første bog "Mænd, der hader kvinder" så gik det udover dk-sex. Da jeg startede med den næste "Pigen der legede med ilden" da begyndte det også at gå udover nattesøvnen og kæresten og den sidste bog "Luftkastellet der blev sprængt" gik udover arbejdet og sexlivet. Jeg var faktisk tæt på at melde mig syg for at kunne læse videre om morgenen og jeg havde lyst til at tage bogen med på arbejde og smuglæse lidt på toiletterne og i pauserne.

Så de tre bøger kan absolut ikke anbefales - det tager alt for lang tid at læse 1.831 tætskrevne og superspændende sider og det kræver mange tanker at tumle med gåderne i Nordens bedste kriminalroman 2005, 2006 og 2007.

Denne uge har ellers budt på seriøse mængder stress for min dejlige kæreste. Udover lange og svære aftenmøder hele ugen har der været tanker og problemstillinger, som vi har vendt med hinanden. Svære beslutninger, der handler om andre menneskers liv og fremtid. Hun er tough, min kæreste. Hun tager de tæv der kommer, men står fast på sine meninger og sine beslutninger. Hun har valgt at være leder og at have et stort ansvar. Men i øjeblikket føles hendes stilling vist mest som øretævernes holdeplads.

Jeg kan kun bakke hende op, lade hende tude lidt og udfordre hendes tanker ved at forsøge at se tingene på en anden måde. Forklare hvilke fejl hun gør og hvordan hun retter dem, før det er for sent. Det er utroligt tilfredsstillende at få lov at coache sin egen kæreste, så hun møder toptunet og supermotiveret hver morgen på jobbet - klar til dagens nye og uforudsigelige udfordringer og med løsninger på problemerne fra dagen før. Og den nemme løsning er sjældent den rigtige. Men et kærligt klask i røven før vi kører på job, hjælper lidt og giver hende den rigtige attitude.

Og så har jeg lært noget nyt. Var i mandags på kokkeskole med kokken fra Molskroen. Han lærte mig at lave en dejlig 3-retters menu med laks, blomkål, broccoli, vinaigrette, ansjoscreme, bagte tomater, friskbagt brød, kalveculotte, ratatouille, pommes idaho, urtecreme og dessert bestående af caramel baskets, blommer, hindbær og is og som prikken over i`et lærte jeg også at åbne en flaske champagne med en sabel. I første hug faktisk og helt uden glasskår. Så nu kan jeg også det !!! Og jeg tog opskrifterne med hjem og glæder mig til at diske op med den helt store middag for NEON Q ved passende lejlighed. For eksempel den dag i februar hvor vi har været sammen i 2 år.

Torsdag kørte jeg til Tyskland. Så nu er vinkælderen fyldt op igen med drikkevarer. Og jeg besøgte Beate Uhse og fik fingre i en lækker multijustèrbar cockring, lidt frækt guf til en ny billedserie og en lille fjerkost, som kildrer ad helvede til ;-)

Fredag var ren drengerøv. På arbejdet havde jeg sammen med nogle gutter planlagt en spilleaften. Så jeg havde X-box, spil og fladskærm med. De andre havde den nye Nintento Wiii og en Playstation 2 med. Så der blev høvlet spade til Guitar Hero, kørt ræs i rallyspillene og på snowboard, skudt forbrydere og terrorister i Counter Strike og en lille hård turnering i bordfodbold.

Men inden spilleriet gik igang, måtte vi lægge øre og gane til et foredrag af formanden for danske øl-entusiaster og kæmpe os igennem 8 prøvesmagninger som sendte os hele horisonten rundt. Yndlingsøllet blev Ale fra Midtfyns Bryghus. Men Hvede og Pilsner fra gårdbryggeriet Herslev Bryghus er også en fryd. Hadeøl blev Son of Nekron fra Bryggeriet Djævlebryg - det er noget surt pis, som man kun skal drikke hvis man i forvejen har nedtur.

Søde Q hentede mig i sin smarte bil og kun klædt på i den sorte silkekimono, sorte lange støvler og frækt lingeri. Hun havde været til tøseaften, men havde lige skiftet til lidt mere behageligt outfit, før hun hentede mig. Godt der ikke var nogen, som skulle have et lift med ;-)

Vi bruger indimellem sex som afstressningsmiddel. For sex kræver at man fordyber sig i hinanden og lukker alt andet ude. Fordyber sig og kun koncentrerer sig om sin egen nydelse. Og det virker. Mere sex = mindre stress.

Vi er så heldige, at vi har børnefri weekender. Og dem bruger vi til at afstresse og lægge nye planer, løse nye problemer før de opstår og som afsæt til nye uger med fuld fart på. De gør os i stand til at give fuld gas og være superforældre og dygtige medarbejdere samtidigt. Og næsten uden at være smadret om aftenen, når børnene er puttet.

Og denne weekend er blevet brugt fuldt ud. Men på næsten ingenting, udover at være nærværende, snakke, brunche, kysse, elske og bare VÆRE. Vi har snart været sammen i 48 timer uden andet selskab end os selv. Og vi elsker det. Vi kunne lige så godt bo i et hus langt inde i skoven, for vi savner ikke selskab af andre, når vi står midt imellem stressede perioder og bare lader op. Men at vi stadig har nok i hinanden og ikke løber sur i det uden andre impulser, beviser bare for os at vi hører sammen :-)

Vi har haft en superegoistisk weekend - så verden kan bare komme an med sine udfordringer mandag morgen. Inden da har vi haft sex for 7. gang og er altså totalt afstressede og med fuldt opladede batterier igen ;-)

Om lidt smider Q sig på en madras foran fladskærmen. For hun har nemlig fundet nogle DVD`ere i mine flyttekasser, som vakte lidt interesse. Hun har ikke set så meget porno i sit liv, så hun er lidt nysgerrig efter at finde ud af hvad jeg har med i bagagen. Og måske jeg lige skal assistere lidt, hvis det er noget som hun også tænder på. Jeg tror det :-)

NEON M

NB! Q har en fantastisk bogreol, så mon ikke læsehesten må igang med genoptræningen igen det næste års tid. Dog nok lidt roligt her i starten, så de gamle ben ikke får skader ?

Ingen kommentarer: