mandag den 30. august 2010

Tak søde og frække ?

Øj, for en fræk torsdag aften ....


Tak for en dejlig fræk chat du startede med M. Frækt at se ham blive opslugt af chatten, finde frække billeder frem til dig og modtage det samme. Frækt at sidde på sidelinien og blive inviteret med ind i jeres snak- så da forslaget kom om at du skulle se os have sex IRL var det ikke svært.

Tværtimod var det frækt og skønt.

Dejligt at have dig med i soveværelset og lade dig komme med helt ned i sengen. Frækt at vide at der lå en på den anden side af skærmen og fulgte med i vores leg men i sin egen seng.
Det var skønt at få lov til at vise sig frem og vide at du fulgte med os under din egen dyne i din egen seng, legende med dig selv. Det var dejligt at følge dine ordrer og betjene både dig og M alt imens jeg nød det. Næd at blive set - nød at blive nydt - og nød at nyde selv. Og frækt at du tændte på os begge - at du nød det du så- selvom vi tilsidst ikke var nærværende og glemte alt om dig og bare lod os svømme ind i samværet og nydelsen med hinanden. Og desværre fik du ikke afslutningen med på cam

Men frækt var det alligevel - at vide at der sad nogen på den anden side af skærmen og fulgte med - jeg nød det - det var frækt og godt og når jeg om lidt lægger hovedet på puden blir det med et frækt saligt smil om M og din deltagelse i vores frække aften.

Fræk Torsdagshilsen fra

NEON Q

Ingen kommentarer: