mandag den 30. august 2010

Engagement skaber dynamik

Lørdag d. 27. oktober 2007

Har brugt lørdagen til at fundere lidt over tingene, altså nogen af tingene, ikke dem alle sammen. Det ville jeg ikke kunne nå, om jeg så blev huleboer et helt år, så jeg har altså ikke fundet hverken de vises sten eller livets gåde.

Men jeg har haft drøntravlt med praktiske ting som at køre børn til håndbold, til fødselsdage, være formand for grundejerforeningen og skabe en fælles arbejdsdag, køre 5-6 tons granitskærver ud på parkeringspladsen foran vores carportanlæg, hente børnene igen, samles med hele vores sammenbragte familie, lave aftensmad til alle, spille familiespil og bare snakke med Q og ungerne. Hygge os, lande og bare være.

Men samtidig har jeg tænkt lidt i baggrunden, i et andet tankelag, over hvordan forandringer, udvikling og forbedringer opstår. Og min konklusion er at der sker via engagement.

Kun ved at gå ind i tingene, være med, deltage, være aktiv og påvirke kan vi få noget til at ske. Og kun hvis tilstrækkelig mange engagerer sig sker der noget. Ting der flytter noget.

Som på dk-sex.

Der er efterhånden ved at være en fast skare af profiler som påvirker og farver siden. Som ses rundt omkring og er med til at holde hjulene igang. Skabe stemning og godt humør.

Og skaren vokser.

Set fra min profil, dukker der efterhånden mange nye profiler op, som også vælger at være aktive og deltagende. Derudover er nogle af de gamle profiler også begyndt at røre på sig igen. Dejligt at være fri for den evindelige klagesang, at det var også meget bedre i gamle dage ....

Derfor er dk-sex et godt sted at være. Derfor er det rart at bruge sin tid her og at møde de dejlige mennesker, som færdes herinde. Og at møde mennesker, som man faktisk ønsker at bringe ud i det fri og over i vores virkelige verden.

Jeg færdes også på en anden side. Den er teknisk set lige så god som dk-sex. Men den er præget af en flad stemning. Der er masser af flotte billeder og flotte profiler. Men kommentarerne til billederne er one-liners og nogle ligefrem direkte uforskammede. Chatten er helt død og forum står helt i stampe.

Faktisk er det en ret god side, men den savner i den grad stemning og engagement fra brugernes side og derfor vil den langsomt dø, hvis der ikke snart sker noget fra admin`s og fra brugernes side.

For det er brugerne og admin i fællesskab, der skaber en god erotisk hjemmeside som denne her. Det er kun ved samspillet, at der opstår den dynamik som skaber udvikling.

Så skulle vi ikke allesammen bare tage og fyre den af, deltage, påvirke og sammen skabe det HOTTETSTE sted på¨nettet - Danmarks Erotiske Portal ;-)

NEON M

Ingen kommentarer: