mandag den 30. august 2010

Hvad er god kunst ?

Søndag 11. november 2007 19:26

Så nåede vi næsten til vejs ende i endnu en helt fantastisk uge :-)

Og hvor sker der bare mange spændende ting omkring os. Lidt af hvert, stort og småt, godt og skidt. For meget til at vi kan nå at fortælle om det og meget har sikkert heller ikke relevans for andre end os selv alligevel.

Men for os betyder det, at vi føler os levende og i bevægelse. At vi har et på alle måder rigt liv ;-)

Det er heldigt, at vi er så flittige og arbejdsomme og at vi ikke tøver, når der opstår en udfordring. Det er ikke fordi vi ikke tænker os om og ikke nøje overvejer hvordan vi vil handle, men vi er gode til at tænke hurtigt, beslutte os og derefter bakke beslutningen og hinanden op.

Og vi er forholdsvis gode til at undgå eller minimere dårlig samvittighed. Så længe man gør alt så godt man kan er der ingen grund til at ærgre sig bagefter over det der ikke blev nået samtidigt. For alt bliver løst efterhånden i den rækkefølge, det nu engang er muligt. Nøgleordet er prioritering og fokusering.

Den næste uge bliver præget af den beslutning vi har taget om at komme ud i virkeligheden og afprøve vores reaktioner, når vi træder ind over dørtrinnet til en swingerclub. Vi fornemmer, at det bliver en positiv oplevelse, men vi kan ikke forudsige hvordan vi reagerer ved at se andre mennesker nøgne og ved selv at blive set. Det er et uskyldigt skridt, men nok det vigtigste fordi det er det første skridt væk fra skærmen.

Nu må vi se hvordan det kommer til at gå - vi skal bruge lidt tanker på lade os selv op mentalt ;-)

En af weekendens helt store glæder har været at betragte og snakke om et stort maleri. Det er et jeg har lånt af kunstneren, for at kunne forestille mig hvordan vores stue vil se ud med det hængende på væggen over sofaen. Og resultatet har været helt fantastisk. Maleriet har så mange forskellige indgangsvinkler, farver og fortolkningsmuligheder. Og det har været skønt at se og høre børnenes reaktioner, ord og udtryk. Billedet er vidt forskelligt om aftenen i hyggemørket med brændeovn og stearinlys og om morgenen i den skarpe lavthængende efterårssol. Det ser forskelligt ud når man betragter det direkte forfra og fra enten højre eller venstre side og igen anderledes nedefra, liggende på ryggen i sofaen. Og det er ikke lykkedes for os at blive enige endnu.

Det må være god kunst, når det kan afstedkomme så mange glade og forskellige reaktioner - så det er nok en keeper, selvom prisen er pebret - måske en fællesjulegave til NEON QM !!!

Hav en fantastisk uge, alle der læser med her. Tusind tak for alle jeres dejlige mails. Vi skal nok få svaret på det hele, hvis i er lidt tålmodige ;-)

Varme tanker
NEON M

Ingen kommentarer: