mandag den 30. august 2010

Vi gjorde det. Vi nød det og vi vil have mere ;-)

Opdateret 17-11-2007 15:33

Efter lange overvejelser og gode snakke trådte vi sammen ud i det pulserende sexliv. Det som findes derude i virkeligheden, langt fra nettets lyksagligheder, løfter og fristelser.

Og vi trådte ind af en dør til et univers vi ved findes, men som vi aldrig selv har set, oplevet eller duftet til før. Vi har ikke engang hørt om det fra nogen af vores venner eller bekendte. Og det er ikke fordi der aldrig bliver talt om sex omkring vores spisebord. Det er måske bare ikke noget man taler om generelt.

Vi havde en fantastisk aften og har aftalt, at vi hver laver en beskrivelse af vores oplevelse, som vil blive bragt som et blog-indlæg. Aftalen indebærer også, at ingen af os må læse hvad den anden har skrevet, før det ligger her i bloggen - så jeg er i hvert tilfælde utroligt spændt på at se hende sætte ord på ;-)

Det var med lidt spænding i kroppen vi tog afsted, men den forsvandt som dug for solen da vi trådte ind over det indbildte høje dørtrin. Vi havde haft en god optakt og det var med stor stolthed, at jeg eskorterede min utroligt flotte, sexede og smukke, frække kvinde ind i klubben.

Hun havde brugt eftermiddagen på at shoppe i en rigtig lækker lokal shop og jeg faldt lidt på røven over hendes suverænt gode smag. Hold da kæft hvor var hun lækker og fræk. Så alle de anerkendende blikke hun og jeg fik, de var helt og fuldt hendes fortjeneste ;-)

Det korte af det lange, det er at vi havde en utroligt god oplevelse sammen og det bliver helt sikkert ikke den sidste, hvis mine fornemmelser holder stik.

Men nu skal vi i bad igen, finde pænt tøj frem og videre ud i det rigtige liv. Vi skal til fest i aften med 3 vennepar og et par singlefyre og så bliver det spændende hvad snakkene kommer til at dreje sig om. Nok ikke sex, selvom det er det vi har i hovedet lige nu. Men så kan vi da udveksle indforståede blikke henover middagsbordet, indtil vi tager en taxa hjem ;-)

Hav en rigtig hyggelig aften herinde.

Knus og kram
NEON M

Ingen kommentarer: