mandag den 30. august 2010

Ja, så blev det 1. maj :-)

Arbejdernes internationale kampdag, kr. himmelfartsdag, en dejlig fridag med lidt praktisk husarbejde og ud i haven og snuse til græsset efter regnvejr og bemærke knopperne på frugttræerne og den nys udsprungne bøgehæk.

Fik også lige genindviet vores tidligere dobbeltseng - der har vi haft mange frække hyrdetimer i vores første år sammen, gode oplevelser og kærlige, hede nætter. Og endnu et heftigt, langt, svedigt og frækt samleje i eftermiddags. Skønt :-)

Her på dk-sex er tiden brugt på oprydning i vennelisten. Ud er røget profiler som ikke er blevet verificerede endnu. Ud af 152 er der nu kun 50 tilbage - til gengæld er det rigtigt søde og flinke mennesker allesammen og de har gjort sig den ulejlighed at tage sig selv alvorligt. Og på den måde er det nemmere for os at tage dem alvorligt. Metoden er ikke skudsikker, men troværdig nok til at vi vil bruge den til at filtrere størsteparten af vores henvendelser fra og bruge den tid vi sparer på resten af vores kontakter.

Vi har kun 24 timer i vores døgn, masser af spændende ting at bruge tiden på og ønsker kun at bruge vores tid bedst muligt. Sådan har alle det vel ?

P.t. er der 378 verificerede brugere herinde, men der er plads til mange flere. Også på vores venneliste. Men vi har lige det med at medlemskortet til klubben skal være i orden, så henvend jer til en af dørvogterne først og få dit stempel !

Ellers følger vi lidt med rundt omkring på dk-sex. Deltager ikke så meget, men fornemmer en lidt mat stemning ovenpå de sidste ugers skænderier og diskussioner i forum. Forstår ikke alt der bliver skrevet, men undlader at puste til gløderne, som stadigvæk ulmer lidt.

Forstår heller ikke, at så mange profiler som tidligere har været meget synlige, nu næsten helt er forsvundet eller er blevet meget usynlige og mærkeligt tavse. Både i forum, med billeder, blogs, gæstebogskommentarer og kommentarer til de billeder og film som dog stadig uploades.

Forstår ikke rigtigt idèen i at så mange mennesker sidder foran en computerskærm med et tastatur foran sig, uden der kommer skrivekløe i fingrene på dem. Forstår heller ikke hvorfor så utroligt mange holder deres meninger for sig selv og lader være med at involvere og engagere sig i denne fine, gode, skønne hjemmeside ???

Hav en rigtig god og fræk weekend ;-)

NEON QM

NB! De venner vi holder af og som ikke var blevet verificerede endnu - i har alle fået en venlig mail som forklaring og i er meget velkomne tilbage når formalia er bragt i orden !

NB! NB! Lisbeth, tusind tak til dig for din flotte gestus idag. Den er vi utroligt glade for ;-)

Ingen kommentarer: