tirsdag den 31. august 2010

Q og M´s beretning om første besøg i en swingerklub

1. Besøg i en swingerklub - Q`s oplevelse Wink

I fredags skulle det være - vi har igennem det sidste år talt en del om at det kunne være frækt at besøge en swingerklub - i begyndelsen var det vel egentlig kun tænkt som en del af en fræk fantasi, en fræk snak, uartige ord, der så siden har udviklet sig. Og efter at have fået svar på flere af vores usikre spørgsmål om det, turde vi kaste os ud i det - og det blev så i fredags.

Jeg havde det lidt som at skulle til en stor fest - og hvad er specielt kvindeligt inden festen går i gang - at få tjekket garderobeskabet og der er selvfølgelig ikke noget der kan bruges, så lidt nyindkøb må der til inden da - og da jeg fredag formiddag ikke kunne nå at netshoppe i mine foretrukne netshops begav jeg mig alene afsted til en af de lokale shops med erotisk udstyr som jeg kender fra nettet. (Pyha - lidt grænseoverskridende for mig at skulle gøre det alene - men jeg sætter mig i bilen og afsted).

Og sikke en modtagelse jeg får da jeg træder ind i butikken. Butiksejerens mand byder mig velkommen og præsenterer sig selv, fortæller om butikken, det firma de har der også arrangerer forskellige kurser og foredrag om sex, laver homeparties m.m.. Han er så åben og imødekommende, at jeg allerede efter 5 min føler mig helt afslappet og rolig over at være der. Jeg bliver vist rundt og begynder at finde de ting jeg på forhånd har valgt efter udvalget i netbutikken..

Og alt imens jeg finder frem og får hjælp, taler vi meget om mange emner, men hovedtemaet for samtalen er stadig sexualitet. Jeg får endda fortalt om mit parforhold, at møde en ny mand og være fuldstændig tændt på sit sexliv og får fortalt om vores kommende besøg i en swingerklub. Og er overrasket over min egen åbenhed overfor en total fremmed - og så en fremmed mand - men rammerne og samtalen har gjort mig tryg - og hvis jeg tør bevæge mig ud i det pulserende sexliv i en swingerklub om aftenen, tør jeg vel også indgå i en samtale om det om eftermiddagen.

Men mig ind i prøverummmet, med en hel bunke tøj og jeg starter fra en ende af - jeg er på et tidspunkt lidt i tvivl og jeg ser ingen anden mulighed end at spørge manden udenfor til råds - får et ærligt og brugbart svar - og så er aftenens lingeri på plads Wink

Bagefter snuser jeg rundt i butikkens øvrige varer - alt imens jeg får fremvist de forskellige ting. Kigger på klokken og opdager, at jeg rent faktisk har brugt mere end en time i den butik. Ups - nu er det vist på tide, at jeg vender næsen hjem igen - så jeg kan blive færdig til klubbesøget.

Jeg glæder mig til at komme hjem, tage imod M, gøre mig smuk, lækker og klar til og for ham. Den mand jeg elsker og som jeg er klar til at rejse med på endnu et erotisk eventyr. Med ham ved min side vil jeg føle mig helt tryg ved det der venter forude - i aften og fremover...


Vi er parate til at tage afsted - undervejs i bilen får jeg lavet et billede på min nethinde som jeg gemmer på min indre harddisk - når jeg går i svømmehallen er jeg sammen med mange kvinder og mænd, der optræder i ligeså lidt tøj som det forventes i en swingerklub - når jeg er i svømmehallen kan jeg ikke vide om de tænker på sex - det forventer jeg de gør i swingerklubben - jeg holder fast i mit billede - og holder fast i det da vi ringer på den lille klokke. Jeg er spændt da vi blir lukket ind, jeg kaster et blik rundt på de mennesker jeg kan se og lytter med et halvt øre til den mand, der tager imod os.

Ind i omklædningsrummet, der står både mænd og kvinder der er ved at klæde om - hjælp fra svømmehalsbilledet igen - og vi er parate til at gå ind. Er faktisk slet ikke nervøs nu - vi sætter os i baren, bestiller en øl, i det fjerne er der en film der kører på et tv og der sidder en del mennesker rundt omkring. Mænd går forbi og der er også en del kvinder - jeg forsøger at se ligeså afslappet ud som jeg føler mig - rører lidt ved M griber hans hånd. En mand kommer og da han går forbi, mærker jeg en hånd. Åh nej - det er ikke lige det jeg har lyst til - men M fortæller ham, at det er vores første besøg og at vi gerne vil sidde lidt alene. Manden går videre - jeg vil gerne rundt og se det hele.

Vi tager hinanden i hånden og går lidt rundt - der er mange rum - har lyst til sex med M, det hele synes frækt og pirrende, vi går ind i et lille rum. Lukker døren - reglen er at når døren er helt lukket kan man ikke forstyrres - dejligt at kunne lukke den - jeg er helt tændt - har virkelig lyst til at elske - vænne mig til at være der - vi elsker på sengen i rummet - opdager at der står nogen og kigger ind. Troede jeg ville synes det er mærkeligt - men det føles rigtig frækt at vise sig frem - vide at andre nyder at vi har sex med hinanden - jeg er ganske naturlig og fræk - akkurat som jeg er, når vi elsker derhjemme.

Vi elsker et stykke tid - er tændte begge to. Vælger at gå videre i klubben. Vi er nysgerrige - vil se mere. Vi bevæger os rundt. Den mand vi afviste følger efter os. Jeg føler han går lidt for tæt på, han går lige bagved mig og jeg smutter foran M i den smalle gang. Han er ikke helt klar over hvad der foregår og jeg sætter farten lidt op. Vi stopper ved et vindue - ser at et andet par har sex bagved en rude - er nysgerrig - har ikke set et andet par have sex før IRL. Vi står lidt og kigger inden vi går videre.

Finder et nyt rum og nu har jeg lyst til M igen. Vi går ind elsker heftigt - det er vist lige det der skal til - at nyde hinanden igen, mærke hinanden og vi kommer begge to sammen i en heftig orgasme. Falder sammen på madrassen - ej skønt - nu er jeg her virkelig - vi ligger og slapper lidt af og går så ind i barområdet igen. Er tørstig og skal lige sidde lidt og komme til mig selv.

Vi taler, stemningen er afslappet og dejlig. Jeg er stolt over min kæreste og glad. han er den lækreste og flotteste mand i det lokale. Mærker kærligheden til ham boble i mig - mærker glæden over at vi vover gøre det sammen vi gør. Både i aften og i vores liv sammen i det hele taget. Sidder lidt - men jeg er nysgerrig på mere.....

Vi går videre - der er ikke så mange mennesker tilbage - finder et lokale med en briks akkurat som den man finder i lægekonsultationen. Har ofte når jeg har ligget i den hos lægen, tænkt på at det kunne være frækt at prøve at dyrke sex i sådan en - og nu er muligheden for det tilstede. Det skal prøves - ligger mig op og trækker M hen til mig - han sætter sig i stolen - jeg leger med mig selv foran ham - nyder at han nyder at se mig. Jeg mærker hans hænder og hans tunge røre ved mig. Åh jeg er våd, varm og mærker de første sprøj fra min orgasme, der kommer buldrende - kommer i lange sprøjt. Det er dejligt, skønt og forløsende at komme igen og igen.

Vi har slet ikke lyst til at stoppe - eller lyst til at gå hjem endnu.

Vi går videre til det næste lokale - undervejs tænker jeg at det ikke er sidste gang vi skal afsted - vi kommer ind i et rum, hvor der hænger en gynge. Forsøger at lægge mig op på den elegante måde - men det er lidt svært da den jo gynger stille frem og tilbage imens. M spænder mine hænder og fødder fast, ikke hårdt men blidt og stille. Dejlig fornemmelse at ligge der uden at kunne røre, kun blive rørt men alligevel vil jeg gerne have muligheden for at røre. Vi smiler til hinanden - et af de smil hvor jeg ved at vi nyder det sammen og tænker, at det her er en oplevelse af de fede Wink

Nyder synet af M der er tændt, nyder fornemmelsen af hans pik, der glider langsomt ind, helt ind. Gyngen er med til at gøre nydelsen stor og jeg gynger frem og tilbage mod hans pik, der glider ind og ud. Fornemmelsen af tid er væk - indimellem tænker jeg på, at nu kommer der snart en og banker på døren for at sige at de lukker - men jeg skubber tanken væk igen. Jeg er tilstede der hvor jeg er ligenu - M flytter sig og kommer op og stiller sig foran mit ansigt - frækt at når jeg nu ikke kan nå ham med hænderne - må jeg benytte mig af læber og tunge. Får hans glatte, hårde stive pik i munden men jeg gynger stille frem og tilbage - han flytter sig igen og stiller sig imellem mine ben. Han sætter gyngen igang og vi kommer begge to igen - sammen.

Vi tager hinanden i hånden - ved at klokken efterhånden nærmer sig lukketid og vi går ind for at klæde om. I omklædningsrummet møder vi et smilende par, venlige og imødekommende og jeg tror at de er klar over at det er vores første besøg her. Jeg smiler tilbage, stolt og glad over at jeg er her og at jeg turde.

Og det var vores første besøg - det har været en fantastisk aften - fantastisk fordi vi var forberedte på det og ikke gjorde det impulsivt - fantastisk for mig fordi jeg var tryg og sammen med en der ville mig det bedste - og fantastisk at vise sig med M ude i virkeligheden for andre - og skønt at andre nød det de så. Og frækt at bevæge sig rundt blandt fremmede, næsten nøgne mennesker.

Jeg er glad for denne første gang. Jeg vil gerne aftsed igen, ikke for at dyrke sex med andre, men nyde den frække følelse og fornemmelse det er at dyrke sex blandt andre og mærke at andre har det på samme måde. Nyde at vise min kæreste og mig selv frem og nyde at andre gør det samme.

Hvornår det bliver er ikke til at sige - men en ting er sikkert - det bliver Wink

Og når jeg sidder her i sofaen og genlæser min egen oplevelse af det, er jeg stadig glad for at vi gjorde det. Jeg er glad for, at vi når vi gør noget sammen, gør vi det efter mange overvejelser. Og gør det 100 %. At vi ikke kaster os ud i det bare for at gøre det - jeg er glad for at vi har den aftale vi har, om at det er legalt at trække sig ud og tilbage og sige stop, hvis det hen ad vejen viser sig, at det er anderledes end forventet eller at det bliver ubehageligt, fordi snakken omkring det i teorien nogen gange er nemmere end det at afprøve og udforske det i praksis.

Jeg kan mærke at jeg har flyttet mig lidt i forhold til at have sex i det "offentlige rum". Det er pirrende og frækt - men jeg kan også mærke at jeg skal tage små skridt og mærke efter - og indtil videre bliver det at have sex i en swingerklub noget jeg gør med M og måske, hvis det er nogen jeg er trygge ved, have sex ved siden af i det samme rum.

Dejligt var det Wink

NEON Q


1. Besøg i en swingerklub - M`s oplevelse Wink

Da hun kom ned ad trappen, var jeg helt solgt !!!

Jeg blev helt blød i knæene ved synet af min smukke, dejlige, flotte og skønne kvinde. Klædt på i det flotteste og mest erotiske lingeri jeg nogensinde har set i mit liv, sminket med en perfekt balance mellem piget naturlighed og forførisk, fræk og eksklusiv Femme Fatale, flot og superlækker frisure og så det der blik hun har i sine øjne, mens hun langsomt og selvsikkert gik ned ad trappen. Hun fastholdt mit blik og bevarede sit søde og lidt ubestemmelige, ubegribelige og frække smil hele vejen ned og jeg har sikkert lignet et kvaj, da min kæbe ramte gulvet med et brag. DUNK.

Gud, hvor er hun smuk. Hvor er hun dog forførende. Hvor er hun bare den mest sexede kvinde jeg nogensinde har mødt. Og hun er min. Min helt alene. Hun lader mig få sin tid, se hendes lyst, mærke hendes varme, føle hendes begær og deler sit erotiske univers af helt ufattelige dimensioner med mig. Hun opdager nye dybder og flere horisonter og deler dem alle med mig.

Hun lader mig være sin mand. Den mand hun kan åbne sig op overfor. Ham hun kan være sig selv sammen med. Udvikle sig sammen med og vil have alverdens erotiske oplevelser sammen med. Jeg er så heldig, at jeg får lov at ekskortere denne fantastiske kvinde. Være galant for. Vise verden. Ikke kun i aften, men for al fremtid. Så priviligeret, at hun har valgt mig til at udforske, udfordre, udleve og sammen finde nye veje og nye eller glemte fantasier frem igen.

Som denne. En fantasi om at være gæster i en swingerklub. Et dårligt navn. Sexklub lyder heller ikke bedre. Giv mig gerne et bedre navn - forslag er velkomne ?

Vi havde forberedt os grundigt. Havde endevendt vores tanker på forhånd, lavet aftaler og sammen skabt en ekstra hed stemning mellem os gennem et par travle dage forud via SMS blandt andet. Hun havde prioriteret en fri-eftermiddag fredag og brugte den til at besøge en dejlig lokal butik, hvor hun fandt de fineste klæder en kvinde kan bære. Og fik en god, fræk og åbenhjertig snak med den mandlige ekspedient i butikken og gjort lidt ekstra indkøb. Da der ikke var andre tilstede i butikken, måtte hun blotte sig foran ham, for en mening om det klædte hende og om det sad godt.

Selve forløbet frem til nu er ellerede beskrevet lidt i de foregående blogindlæg.

Men nu begyndte tiden at gå stærkt.

Vi satte os i bilen og begyndte at køre mod stedet. Havde tjekket Krak for kørselsvejlning, men stedet var virkeligt neutralt og godt skjult, som der stod på hjemmesiden. Men frem kom vi. Det var med vilje lidt sent. Vi ville gerne have, at klubbens andre gæster allerede var godt i gang, så vi kunne gæste en fest som var startet.

Og det var den og måske havde den allerede toppet. Vi blev mødt af værten og fortalte, at det var vores første besøg og han viste os derefter lidt rundt og fortalte hvad de forskellige rum og faciliteter kunne bruges til og overlod os til os selv i omklædningsrummet med 2 håndklæder.

Q tog sit overtøj af og var omgående midtpunkt for de andres blikke, de gæster som badede og som var ved at forlade stedet. Både mænd og kvinder. Jeg tog et håndklæde om livet, tog hende i hånden og så begav vi os nysgerrigt ind til baren. Ville gerne sidde lidt og fornemme stedets stemning og se hvilke relationer der var imellem gæsterne. Der var vel 10-15 mennesker i barområdet, men vi vidste ikke hvor mange der var i saunaen og i alle de andre rum. Men der var hele tiden udskiftning af gæster i barområdet og der herskede en lidt overstadig glad stemning. Jeg tror der i alt har været ca. 30 personer tilstede, heraf 10 par og 10 singlefyre, men jeg er ikke sikker for klubben er lidt labyrint-agtig første gang man er der, måske fordi overblikket mangler ?

Pludseligt, mens vi sad og kiggede os omkring, blev vi berørt på ryggen og en hånd blev stukket ind imellem os. En mandestemme sagde goddag, jeg hedder Claus og jeg vendte mig om og gav hånd, præsenterede os og sagde, at det var vores første aften og at vi gerne ville have lov til at nyde den sammen, bare os to. Det kunne han godt forstå og han ønskede os en god aften med et venligt smil. Derefter lod han sin hånd køre ned over både min og hendes ryg, inden han vendte sig om og gik lidt væk.

Jeg var lidt rystet, gør man virkelig sådan. Går hen til hinanden, berører hinanden. Hilser på de andre gæster - præsenterer sig ???

Jeg var også rystet over at mærke en mandehånd berøre min nøgne ryg, min hud og nærmest kæle for mig, forsøge at føle mig ???

Ikke rystet, som om jeg havde lyst til at løbe skrigende væk. Rystet i forhold til hvor stærkt det påvirkede mig. Var jeg egentlig klar til det, at blive berørt af andre. Og så af en mand ?

Det var jeg ikke - det havde faktisk slet ikke strejfet mine tanker eller været oppe at vende i vores snakke. Men selvfølgelig skal man være imødekommende og faktisk var henvendelsen enormt sød og venlig. Høflig. Og mit nej blev respekteret omgående. Men på en måde, så jeg ikke var i tvivl om, at hvis vi havde brug for eller lyst til en ekstra mand, så skulle vi bare give ham et blik og et nik.

Vi drak en tår mere af vores øl og ville begive os ud og undersøge hele klubben, se alle de ledige rum og begynde at få gode idèer. Vi var begge tændte. Vi gik langsomt rundt, jeg holdt fast i hendes hånd mens hun var et halvt skridt efter mig. Jeg kiggede fremad og var ikke helt opmærksom, da jeg pludselig blev overhalet af Q. Det gjorde ikke noget, men jeg var bare lidt forsigtig i forhold til at få foden gennemboret af hendes spidse støvlehæle. Og derfor så jeg først et øjeblik senere, at vi havde en hale af 3-4 mænd efter os. De gik tæt på os. For tæt synes jeg. Og derfor havde Q brug for at have mig imellem dem og hende. Forståeligt nok.

Lettere distræt valgte vi næste rum og vi fik lukket døren. Tog om hinanden. Kyssede. Krammede. Kiggede hinanden dybt i øjnene og jeg hviskede, nu er vi her skat, vi turde godt Wink

Jeg tog hendes negligè af over hovedet og begyndte at kærtegne hendes krop og lod mit håndklæde falde. Vi satte os på sengen, lagde os ned og begyndte at elske lige så langsomt. Brugte alle vores sanser på at tænde hinanden og var helt fraværende fra fjernsynets pornofilm og stedet hvor vi vi befandt os. Indtil hun sødt hviskede; de kigger !!!

Jeg kiggede mod døren, men den var stadig lukket og så hviskede hun igen; lad være med at kigge derhen men bag spejlet står mændene og kigger på os. Uhh, vi var kommet til at vælge et rum med spionspejl - det vil sige at vi knapt kunne se ud, men de kunne fint kigge ind til os.

Mens hun red mig, hviskede hun igen; det gør ikke noget, det tænder mig.

Det tændte også mig. Og nu skulle jeg vise de fyre hvilken skønhed jeg har, hvor smuk min kvinde er, hvor god og modtagelig hun er. Vise dem hvad hun kan og vise hvad jeg kan. Så vi skiftede stillinger et par gange. Ikke for at lave show som sådan, men så alligevel. Der var ingen præstationsangst - vi overgav os bare til hinanden og elskede på vores sædvanligt høje niveau og det var helt utroligt dejligt. Vi følte os liderlige, usårlige og begærlige efter mere, men rejste os og tog tøj på igen. Ville videre til næste rum. Næste oplevelse og udfordring.

Og næste rum var et helt lukket rum. Lidt mindre end det andet. Men vi følte os meget mere private og elskede mere inderligt og kærligt, mens vi snakkede om hvad vi lavede der og om hvor meget vi tændte på hinanden, fordi vi gjorde det, fordi vi ville det. Hun kom igen og jeg kunne ikke holde mig selv tilbage længere, men kom i en skøn lang og dyb orgasme og tømte mig helt, langt oppe i hende og vi faldt sammen i en kærlig omfavnelse med lukkede øjne. Vi var stille, lyttede kun til hinandens åndedrag. Åbnede samtidigt øjnene og så hinandens glød og glimt. Vi var stadigvæk tændte. Havde stadig mere lyst.

Forlod rummet og gik til barområdet, hvor vi bestilte en ny øl og satte os i sofaen. Vi forsøgte at snakke, men det var uden særligt indhold for vores sanser sugede til sig. Vi så og følte og duftede. Fik øjenkontakt med andre, små smil og mistede kontakten igen. Kiggede sigende på hinanden, når vi så noget lækkert.

Rejste os og gik til et rum og så et par elske bag et vindue. Frækt. Stillede os op, men blev omringet af 5 mænd som angiveligt også ville kigge igennem vinduet. Jeg trak os væk derfra, da jeg synes det begyndte at føles for intimt med en rand af nøgne mænd tæt omkring os, så jeg kunne mærke deres hår på brystkasser og maver mod min ryg.

Vi fandt rummet med gynækologi-briksen og fandt ud af at den var et virkeligt dejligt elskovs-instrument. Først legede Q med sig selv, udstillede sig, tilfredsstillede en kløen og log mig kigge på. Jeg betragtede hende fra alle vinkler og gik rundt om briksen og drillede hende lidt med spidsen af min stive pik. Og derefter elskede jeg med hende, kneppede hende helt i dybden i lang tid og sluttede af med at kysse og slikke hende over hele kroppen. Og hun kom igen - fjerde orgasme.

Der var et rum mere vi ville prøve - men tiden begyndte at løbe fra os.....

Men vi måtte bare prøve gyngen som var ophængt i kæder i loftet. Jeg spændte hendes arme og ben fast i manchetterne og begyndte at føle hende over hele kroppen. Kysse, nusse og drille. Kommenterede hvad jeg så, fortalte hende hvad hun havde fortjent. Spurgte om hun vidste hvordan hun så ud, når hun lå blottet og fastspændt, hviskede i hendes øre hvad hun kunne bruges til, helt imod sin vilje endda, mens hun lå der - om jeg skulle åbne døren og se om der var flere gæster tilbage i klubben, udover os ... eller om der måske kun var værten tilbage. Og os.

Og tog mig den frihed, at bruge hendes mund til at varme min stive pik og gøre den våd og fedtet af hendes munds blandede spyt, mens jeg kælede for hendes brandvarme og helt åbne, våde skød. Jeg stimulerede hendes klitoris og vagina og hørte hendes støn og gisp tage til. Blive højere og mere langstrakte. Hun vred sig og jeg skiftede position, så jeg kunne komme til at stimulere G-punktet med to fingre. Og jeg blev ved og ved, lige indtil det første lille strint kom og stillede mig så hurtigt ind imellem hendes ben, greb fat om min pik og brugte pikhovedet til at kildre hende mere og mere og mærkede lange, varme plask af hendes vædske, mens hun kom i spasmer og højlydt vred sig i gyngen. Jeg stak min våde pik op i hende og tog fat i kæderne og brygte gyngen til at klaske hende imod mig. Og jeg blev ved og ved og mærkede hendes ben skælve og ryste. Hørte hendes hastige åndedræt og højlydte stønnen og små skrig. Jeg så den rene liderlighed strømme ud af hendes øjne og imod mig. Jeg løsnede hendes manchetter om armene, så hun kunne kærtegne og vride sine bryster. Nive sine strittende brystvorter og fortsatte med at pumpe hendes helt åbne skød mod mit stive lem, hørte nosserne klaske vådt mod hendes dejlige faste røv. Jeg voldbollede hende og hun nød, jeg nød, vi nød det.

Vi elskede længe på denne måde, jeg svedte på hele overkroppen og sveden løb i striber ned over min brystkasse og dryppede på hendes mave. Vi blev mere og mere våde og varme. Lystne og liderlige. Begærlige på hinanden. Umættelige. Jeg mærkede hende komme i små orgasmer, som fine spasmeperler på en snor og havde lyst til selv at komme i et kæmpe brøl og sprøjte min sperm i kaskader op over hendes skød, mave, spændte brystvorter og helt op i hendes ansigt, skyde efter hendes åbne mund - lade hende smage mine ursafter igen.

Men jeg kunne ikke, jeg havde lige fået en indre alarm, mit mentale vækkeur forstyrrede mig og fortalte, at det var tid at forlade stedet for det lukkede nemlig snart. Så jeg satte istedet tempoet længere og længere ned og sluttede af med at trække mig ud og overkysse hendes ben, inderlår, våde fisse, mave og spændte bryster. Slikkede selv min sved op og blandede vores safter i min mund. Sluttede af med et rigtigt vådt kys hvor vi smagte på hinanden med halvt lukkede øjne og dybe nydelsessuk. Jeg løsnede hende stille fra benmanchetterne og fik hende langsomt op at stå på benene igen. I en lang og øm omfavnelse, hvor min stadigt stive pik svuppede ind mellem hendes våde, røde og hævede skamlæber og langsomt kørte frem og tilbage i revnen, i takt med vores kroppes fælles vuggen frem og tilbage kom jeg stille. Min sæd løb ud og ned over hendes sitrende inderlår og jeg eksede et par gange i knæene, men holdt fast omkring hende.

Jeg tørrede os, gav hende negligèen på igen og vi begav os tilbage mod omklædningsrummet. Mætte, glade og rigtigt godt tilfredse.

Vi havde elsket i 3 timer, men tiden var bare fløjet afsted. Næste gang er vi nok tidligere på færde, så vi rigtigt kan forsvinde væk i en tidslomme af vildt begær og liderlighed med hinanden. Så vi rigtigt kan se hvad de andre rum kan bruges til. Så vi rigtigt kan udforske hinanden i det fantastiske univers og bruge de faciliteter i vores erotiske lege.

Der er et stort rum, hvor rigtigt mange mennesker kan være sammen samtidigt. Der er det mørke rum hvor der er helt, helt mørkt og hvor man kun kan navigere ved at føle sig frem og lytte. Og så er der en kæmpestor varm sauna. Derudover andre rum vi ikke nåede at opdage, fordi vi var tændte på os selv i vores første oplevelse derinde.

Men det vi fik prøvet i fredags var simpelthen så pragtfuldt. Skønt at mærke hvordan vi også kan give os selv fri og give os selv hen, selv i lokaler vi ikke kender, selv med mennesker vi ikke kender og sikkert heller ikke ønsker at kende. Frækt at udvide vores områder for hvor og hvordan vi kan have sex fremover, udvide paletten og tilføje yderligere scener for vores leg med os selv og hinanden.

Jeg følte på ingen måde, at jeg faldt igennem som mand i de andre mænds selskab og det skyldes måske, at jeg havde swingerklubbbens flotteste, smukkeste, lækreste, skønneste og frækkeste sexgudinde ved min side, over mig og under mig.

Og det var endnu en ære at køre hende hjem. Lidt mere stille i bilen, men stadig med det frække og kærlige glimt i øjnene og nu lidt røde kinder. Dejligt at mærke hvordan hun faldt til ro i sin egen seng, da jeg puttede hende under hendes egen elskede og trygge dyne. Jeg var ikke selv faldet helt ned, skulle surfe lidt internet først, men hun var klar til at svæve videre, direkte over i drømmeland hvor de frækkeste fantasier bor. Sov godt skat, drøm bare videre og lad os realisere flere fantasier sammen, når det bliver morgen igen.

NEON M


Puuuhhh - det var en længere beretning !!!

Til dem der stadig hænger på, vil vi gerne anbefale oplevelsen, hvis man er bare en lille smule nysgerrig i forhold til sit sexliv og ikke er så erfaren endnu. Det er en dejlig oplevelse for os og var en god erfaring i forhold til at kaste sig ud i en ny verden. Den gode erfaring har gjort os sulten på at opleve mere, men stadig kun et skridt ad gangen.

Tag hinanden i hånden og del den oplevelse imellem jer første gang - i vil ikke fortryde Cool

Kærlige hilsner
NEON Q + M

Ingen kommentarer: