mandag den 30. august 2010

At åbne sit forhold...........

Mandag d. 15/10 2007

Vores aftale er aflyst !

Og det er faktisk med en indre og varm glæde og nogle gode erfaringer rigere, at vi efterrationaliserer lidt over forløbet. Lige nu føler vi os stærkere og endnu mere sikre på, at vores beslutning var rigtig.

Vi turde godt og vil ville gerne, begge to.

Det er selvfølgelig første forudsætning.

Vi har sammen snakket os frem til 4 grundregler for hvordan vi kunne gøre det uden at komme i klemme følelsesmæssigt:

1 - Veto-ret til alle parter

Det er fuldt legalt at sige stop på et hvilket som helst tidspunkt. Og ingen bad-feelings bagefter. Heldigvis har vi kunnet leve op til det og føler os hverken skuffede eller sårede her bagefter. Tværtimod faktisk. Der skal mod til at indgå en aftale om sex med et par. Men der skal endnu mere mod til at aflyse aftalen. Så det har vi stor respekt for og den har vi fået givet videre og den er blevet vel modtaget.

2 - Vi skal være helt trygge ved personen, som vi skal tage springet med. Vi skal være sikre på vedkommende og vi skal have clearet baglandet af også. Der skal være en længere og langsom optakt med mails og chats og helst om helt andre ting. Livet for eksempel ;-) Og så skal vi selvfølgelig begge to tænde sexuelt på personen og den oplevelse vi finder frem til i fælleskab.

3 - Kysseri på munden er strengt forbudt

4 - Efter først oplevelse vil vi holde en 6 måneders pause før vi igen bliver søgende. Og selvfølgelig kun hvis vores første oplevelse er en stor succes for alle parter. Det skulle gerne give den nødvendige tid til efterrationalisering, så vi kan beslutte, på det helt rigtige grundlag, om vi har lyst til at gå videre ad denne vej.

Vi er ikke kede af forløbet i vores første forsøg. Faktisk tværtimod. For nu har vi gennemlevet de følelser der opstår op til aftalen, undervejs efter kontakt og aftale er på plads og endeligt bearbejdelsen da aftalen blev ophævet. Og vores feedback i forhold til os selv og hinanden, har været så stort at vi faktisk synes, at det har været helt perfekt og det har givet os de helt rigtige værktøjer i forhold til at prøve igen.

Lige nu er vi gået lidt i tænkeboks, men vi er hverken skuffede eller sårede. Vi er bare blevet rigere på erfaringer og er kommet tættere på hinanden. Så det varer måske lidt, men vi er sikkert snart på banen igen ;-)

Kærlig hilsen
NEON QM

Ingen kommentarer: