søndag den 15. august 2010

Ups - så er der fakes i vores kølvand ?

Torsdag d. 11. oktober 2007

Det burde egentlig være en cadeau, når nogen bruger vores billeder til at oprette falske profiler med. Men vi sidder vist med en følelse af lidt træthed og tænker at, hvorfor gider man det - hvad kan det give af feedback ???

Men nu er det altså sket - der er blevet oprettet en profil:

Hotstel from Holland - ID 62481

Og den virker desværre så usandsynlig fake - der er ikke gjort meget for at skjule, at der sidder en stakkels gut og har lidt forloren gøgl. For det må det da være ... der kan vel ikke være meget tilfredsstillelse ved at udgive sig for at være en anden.

Eller kan der ???

Bruger hændelsen til at reflektere over hvor heldige vi i grunden er, når vi kan dele nettet imellem os have ligelig fornøjelse med det. Have det som vores lille fælles hemmelighed. Desværre nok ikke mange der har det sådan :-(

Bagmændende på siden er gjort opmærksomme på det og vi håber at det viser sig, at det er en person som har en helt masse forskellige falske profiler, som derefter falder på en gang.

Men nu får vi se !!!

Hmm, den opdagelse flyttede lige fokus fra noget andet !


Det der andet vi væver lidt rundt i, er nu afklaret.

Vi har simpelthen - efter megen moden overvejelse - valgt at forsøge at finde ud af hvor vi egentligt står i forhold til at have sex med andre.

Og vi har taget 2 beslutninger:

Den første er, at vi tør godt kaste os ud i det med en anden profil herindefra, som vi har et rigtigt godt, sødt, kærligt og ikke mindst ærligt og åbent forhold til. Vi holder simpelthen af hende som menneske og så er hun også noget så fræk og lækker. Vi glæder os meget til at opleve vores grænse blive overskredet, netop med hende. For hende er vi helt trygge med ;-)

Den næste beslutning vi har taget, det er at vente 6 måneder bagefter med at have nye oplevelser. Vi tror det er gavnligt i vores forhold, at vi er helt sikre på, at vi ikke sætter noget på spil og får følelser i klemme. Vi ønsker ikke at jagte afsted efter næste erfaring og derved komme til at glemme os selv og hinanden i farten.

Det er muligt, at nogen mener, at vi er for fortænkte og for forsigtige - men det er sådan vi er - controlfreaks måske. Til gengæld har vi styr på det ;-)

Vi glæder os rigtigt meget og er kun en lillebitte smule nervøse !

NEON M

Ingen kommentarer: