mandag den 30. august 2010

Kan det være ret meget bedre...

Sidder efter et dejligt døgn og lader tankerne flyde. Kom hjem i går eftermiddags klar til at holde weekend, børnene ude af huset hos deres anden respektive forælder og foran en weekend med masser af tid at bruge af. M havde en kold fredagsøl med da han kom hjem og jeg nød at lande, snakke om den kommende weekend, de ting vi skulle have klaret og at den tid vi havde skulle bruges godt. Så vi startede med at finde sengen, nøgne putte os under dynen og have en dejlig gang eftermiddagssex for bagefter at falde i en dejlig god hyggesøvn.

Men nu er vi et par aktive mennesker så efter sex og søvn skulle der også laves lidt praktisk og vi gik hver især igang med forskelligt for senere på aftenen at nyde aftensmaden og falde i en god film, Basic Instinkt som ingen af os vist havde set siden den kom frem i 1992. Vi sad afslappede og nydende så filmen og snakkede om at det måske var en af de film vi i sin tid havde set som gjorde et stort indtryk. En film som for mig måske var en af de første film, hvor jeg havde betragtet en kvinde og været lidt misundelig på hvordan hun udstillede sig selv og sin seksualitet på og som jeg var en smule misundelig på. Turde ikke på det tidspunkt at bevæge mig til en fest eller andre steder uden trusser på. Det er jeg siden kommet efter og tænker på at det kunne være frækt snart (igen) at tage min kæreste med ud at danse eller i biografen og give ham og mig mulighed for at røre, være frække og være lettilgængelig, hvis det skulle komme over os.

Om det var filmen der gjorde det eller et par små frække film der gav os lysten til mere ved jeg ikke. Ihvertfald sluttede vi aftenen af med at finde den frække kuffert frem og bruge noget af det legeøj den indeholder, ved jeg ikke. Startede med at sutte lidt på min kærestes store pik, tale frækt med hinanden og fandt så en lille lady- vibe frem som vil legede lystigt med, alt imens M kneppede mig bagfra, forfra, mig der red hans pik forfra og bagfra. Vi brugte lady-viben og den var skøn at opleve stimulere skeden indefra alt imens M kneppede løs. Ud på natten efter en times hed sex faldt vi i søvn, trætte tilfredse og med et lille frækt smil på læben og hvis det kunne ses bag de lukkede øjne også et lille frækt glimt.

Her til morgen vågnede jeg op til det skønneste solskin havde lyst til mere, men med de planer jeg havde lagt for dagen var det med at komme op. Gik hele formiddagen og havde lyst til min kæreste, alt imens jeg arbejdede. På et tidspunkt fik jeg en sms fra M: " Jeg har vildt lyst til dig, kan slet ikke koncentrere mig", jeg havde det på samme måde. Så mine tanker gik på hvordan jeg ville nyde hans pik når den kom hjem. Og det gjorde den - men inden den var klar til mig, var der lige andre ting der skulle klares. Bip - ny sms: " Når jeg er færdig med at male porten vil jeg se en pornofilm mens du rider min pik." Jeg var vildt klar......

Han kom ind mens jeg sad med malergrej i hænderne. Jeg lyttede opmærksomt til hans rumsteren oven på, hørte ham pakke noget ud, malede lidt videre og da jeg hørte de første lyde fra filmen gk jeg ovenpå. Kyssede ham og skyndte mig ind for at tage et meget hurtigt bad. Ville gøre mig lækker og klar. Så under badet legede jeg lidt med mig selv, mens jeg hørte lydsporet til filmen i baggrunden. Fandt noget af det lækre lingeri frem og gik ind til ham i sofaen. Nød synet af bulen i hans thights da jeg kom ind til ham. Startede med at røre lidt, både ved ham og mig og nød hans hånd, der aede og rørte mine bryster. Jeg legede med mig selv, suttede hans pik, mens jeg fulgte med i filmen og alt imens vi så filmen kom først hans, så mine trusser af og jeg satte mig overskrævs på hans lår og lod min meget våde fisse glide langsomt ned over pikken. Skønt at blive fyldt helt ud og skønt at mærke hvordan den gled helt i bund. Jeg red den længe og mærkede den første orgasme nærme sig, nød dens buldren igennem mig og bagefter slappe af et kort øjeblik inden jeg med front mod filmen stillede mig med numsen godt i vejret så der var gjort klar til at mærke pikken trænge ind igen. Jeg nød at blive kneppet bagfra alt imens jeg så de andre menneskers sex med hinanden i filmen og efter et langt stykke tid satte jeg mig i sofaen og suttede, slikkede og nød hans pik, der sprøjtede store varme kaskader af varm, sød sperm i mit ansigt, mit hår og min mund.

Åh, det var skønt. Skønt at slappe af. Skønt med en pause i arbejdet og skønt at falde hen og se mere film. Jeg blev tændt igen, havde lyst til mere og fandt den store røde vibrator frem og lagde mig så jeg kunne se filmen, lege med min tændte fisse og havde M´s pik lige for hånden og ved munden. Jeg mærkede endnu en orgasme være på vej, havde ikke talt efter men det var endnu en i rækken. Nød den og nød at M blev hård og stiv alt imens jeg legede med både mig og ham. Han tog et kraftigt tag i pikken og lod sin hånd glide op og ned alt imens jeg gjorde de samme bevægelser med vibratoren. Jeg følte vi var tætte, tætte i vores leg med os selv, med hinanden og berøringerne med os selv blev kraftigere og voldsommere. M vendte sig mod mig og jeg skælvede af endnu en orgasme, da han lod sin store pik sprøjte ud over min mave, min fisse, mine bryster for anden gang i eftermiddag. Jeg nød ham, jeg nød mig selv, jeg nød det hele. Havde haft endnu en forrygende fræk oplevelse med ham og nu var jeg klar til at arbejde videre. Havde fundet koncentrationen igen, arbejde lidt videre med malerarbejde...... men da jeg stoppede igen i aften havde jeg lyst til meget mere da jeg stod i badet og nu er jeg klar igen. Dejligt at have lysten, tiden og muligheden for mere. En ting er sikkert, jeg er tændt og klar igen.

Weekenden er stadig lang og der blir sikkert mulighed for flere små frække oplevelser ;-)

Fortsat god og fræk nydende weekend til jer - jeg vil nyde resten af min.

NEON Q

Ingen kommentarer: