mandag den 30. august 2010

Gaver, gaver, gaver ;-)

Opdateret 02-12-2007 23:21

Sikke en skøn, dejlig og fræk weekend vi har haft. Men alt alt for kort, kunne godt have brugt en ekstra time i eftermiddags inden vi halsede ud af døren for at drage til fødselsdag.

Vi kunne selvfølgelig også have sprunget over lige at mødes i badeværelsesdøren og have sex i døråbningen, men vi havde altså allerede fået lyst til hinanden igen, selvom det kun var en time efter den første gang i dag ;-)

Men vi nåede fødselsdagen til tiden, fik købt gaverne på vejen og sørme om ikke det sidste nye nummer af Tidens kvinder også kom med i købet. Så nu ligger det på natbordet og venter på at fruen i huset kommer så tidligt i seng, at hun også kan nå at læse lidt inden hun stryger i drømmesexland.

Og gaver har vi også vundet i dag. Vi har meldt os til pakkelegen på dk-sex. Men hmm og desværre, så er der flere, der synes det er sjovt at berøve os pakkerne igen så snart vi har vundet dem.

Heldigvis er der ingen der kan tage den lille frække adventsgave fra M for så får de med pisken. Det var nemlig det den indeholdt. En lille blød sort pisk, der vist er mere rar at blive pirret og kildret med end pisket med ;-) Han fik den lige da lørdag var blevet til søndag og efter at have afsluttet en dejlig chat med et par søde mennesker vi har mødt på denne side. Der blev chattet om dette og hint, lidt halvfrækt, lidt alvorligt men alt-i-alt rigtigt sjovt og dejligt.

Ihvertfald blev vi så optaget af hinanden efter vores chatgæsters besøg at vi kom lidt sent i seng. Og da vores værter i eftermiddags undrede sig over poserne under øjnene, og de små skjulte gab, kunne vi uden at fordreje sandheden sige at vi havde haft gæster i går og var kommet lidt halvsent i seng.

Og der var også stadig to kondomer med vanillesmag tilbage fra pakkekalenderen d. 1 december og det er der forøvrigt stadig. De må gemmes til en anden anledning - for det er altså stadig ikke helt det samme når nu vi er vant til ikke at bruge dem. Kalendergaven i dag var en lille sjov hoppende tissemand (og undskyld Tullemor Q, hvis du når at læse det her, inden du åbner din egen). Hvad der gemmer bag sig låge nr. 3 må jeg have tilgode til imorgen tidlig, for det duer vist ikke, hvis jeg hopper i den kasse igen inden det bliver d. 3. december ;-)

Knus fra

Neon Q

Ingen kommentarer: